VIDEO Zekanović: Plenković kao Grinch krade maturantima maturalno slavlje, a Burić se ruga!

Jučer je ministar Radovan Fuchs donio odluku koja je jako zasmetala maturantima, a na nju je reagirao zastupnik Hrvatskom saboru i kandidat za gradonačelnika Šibenika Hrvoje Zekanović. Također se osvrnuo na Burićevo nenošenje maskice na sučelavanju kandidata za gradonačelnika u šibenskom HNK. Njegove objave prenosimo u cijelosti:

“Jučer se HDZ-ov gradonačelnik Šibenika, Burić narugao svima koji mjesecima nose maske po nalogu njegovog HDZ-ovog Stožera civilne zaštite, kad je sam sebe proglasio za jedinu osobu u Hrvatskoj koja ne mora nositi maskicu! A vi Šibenčani koji je nosite od straha od represije HDZ-ovog Stožera ste očito majmuni! Naime, jučer je na sučeljavanju u šibenskom HNK izjavio “neću je kao majmun non stop stavljati skidati”.”

“Vlada  Andreja Plenkovića ide iz nevjerodostojnosti u nevjerodostojnost, naime jučer je Plenkovićev ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs svim  ravnateljima srednjih škola uputio dopis kojim od njih traži prelazak na online nastavu za maturante posljednja dva dana nastavne godine, 24. i 25. svibnja.

Nakon što maturanti idu nekoliko tjedana u školu odlazak na on-line nastavu zadnja dva tjedna je svakako još jedna suluda odluka Plenkovićeve vlade. Vladi i Stožeru nisu smetali tisuće skupova i druženja koja su održana zadnjih tjedana u sklopu kampanje za lokalne izbore koji će se održati 16. svibnja, dok im veselje srednjoškolaca zadnji dan njihovog školovanja smeta!?

Maturanti će se vjerojatno snaći pa  ovaj put hadezovci na čelu s  Plenkovićem u ulozi Grincha koji maturantima krade maturalno slavlje, norijadu, neće uspjeti.

Hadezeovci su još jednom uhvaćeni u nevjerodostojnosti, moramo napomenuti kako je jučer HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Šibenika, liječnik Željko Burić jedini odbijao nositi maskicu na sučeljavanju kandidata čije je nošenje propisao i zapovjedio njegov kolega HDZ-ovac Beroš. Jesmo li zaboravili kršenje mjera HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Knina, Blaževića koji je u ulozi šefa županijskog stožera koristio restorane koji su njegovom odlukom trebali biti zatvoreni!”

Autor: Predrag Martinović

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.